Blog: Ontdek Black Friday bij Label2X - Shop Slim, Bespaar Groot!

Blog: Ontdek Black Friday bij Label2X - Shop Slim, Bespaar Groot!

Het meest verwachte winkelfeest van het jaar staat voor de deur, en bij Label2X zijn we er helemaal klaar voor om jouw Black Friday onvergetelijk te maken! Bereid je voor op hoge kortingen, opwinding, en natuurlijk, prachtige producten die je interieur zullen verfraaien. Dit jaar hebben we onze Black Friday Sale tot in de puntjes geperfectioneerd voor jullie, zodat je de beste deals kunt scoren op onze geweldige selectie muurcirkels, naambordjes, wanddecoratie, cadeautjes voor papa en mama, leuke kerst accessoires, en nog veel meer!

Duik in de Kortingstour:

1. 10% Korting tot 30 euro:

  • Een geweldige start voor iedereen die op zoek is naar kleine, maar fijne toevoegingen aan hun interieur. Van sfeervolle muurcirkels tot unieke naambordjes, ontdek de mogelijkheden en geniet van 10% korting op je gehele bestelling.

2. 20% Korting op Bestellingen van 30 euro tot 50 euro:

  • De middenklasse-korting! Ontdek een breed scala aan wanddecoraties en cadeau-ideeën voor vrienden en familie. Bij een bestelling tussen 30 euro en 50 euro ontvang je nu 20% korting.

3. 20% Korting op Bestellingen van 50 euro:

  • Voor diegenen die hun winkelmandje vullen met prachtige items en de 50 euro-grens bereiken, hebben we goed nieuws! Je krijgt nog steeds 20% korting op je gehele bestelling. Dat is nog eens slim shoppen!

4. 25% Korting op Bestellingen van 100 euro:

  • Voor degenen die groots durven te dromen, hebben we een geweldige deal. Bij bestellingen van 100 euro of meer, ontvang je een indrukwekkende 25% korting! Maak van je huis een waar kunstwerk met onze exclusieve collectie.

5. 30% Korting op Bestellingen van 200 euro:

  • Voor de ware shopliefhebbers die weten wat ze willen. Bij bestellingen van 200 euro of meer, bieden we een fenomenale 30% korting aan. Dit is jouw kans om groots te besparen op de mooiste items uit onze collectie.

Wat Kun Je Verwachten?

Of je nu je woonkamer een nieuwe look wilt geven met een prachtige muurcirkel, een persoonlijk tintje wilt toevoegen met een naambordje, of op zoek bent naar het perfecte kerstcadeau, bij Label2X hebben we alles wat je nodig hebt. Onze Black Friday Sale omvat een breed scala aan producten, zorgvuldig ontworpen om jouw huis nog mooier te maken.

Wacht Niet, Shop Nu!

De Black Friday Sale bij Label2X is jouw kans om te profiteren van ongelooflijke kortingen op hoogwaardige producten. Maak van deze gelegenheid gebruik en haal het beste uit je winkelervaring. De aanbiedingen zijn tijdelijk, dus wacht niet te lang. Ontdek de magie van Black Friday bij Label2X en transformeer je huis in een oase van stijl en warmte!

Let op: De kortingen zijn automatisch van toepassing bij het afrekenen. Actie geldig tot en met 27 november. Voorwaarden zijn van toepassing.

Happy Shopping! 🛍️✨


You may also like

Bekijk alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post